Meest Populair
CategorieŽn
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » De grote Arie en Silvester spektakelshow » De grote Arie en Silvester spektakelshow (6 September 2008)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 1033


De grote Arie en Silvester spektakelshow (06-09-08) | BNN

Cabaret met Arie Koomen en Silvester Zwaneveld. De laatste show van het cabaretduo Arie en Silvester. Na twaalf jaar alle zalen van Nederland met overweldigend succes te hebben bespeeld, hebben ze besloten als duo te stoppen. In hun vorige programma's fungeerde een doos als de wereld. Verzopen ze bijna in een aquarium en lukte het niet om in een kano te blijven zitten. In hun nieuwe show gooien ze het over een geheel andere boeg. Arie en Silvester moeten bewijzen dat ze hoog amusement zijn. Als ze tijdens de voorstelling 100 punten verzamelen, zijn ze officieel hoogwaardig amusement. Zo niet, dan worden ze verbannen naar achterafzaaltjes. Het duo kan de punten verdienen door een aantal opdrachten uit te voeren die ze krijgen van spelleider Robert ten Brink. De opdrachten variŽren van een potje pooltafel tot een race tegen elkaar waarbij ze tegelijk over de finish komen. Een waterval aan grappen, komische visuele hoogstandjes en een echt showballet.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.