Meest Populair
CategorieŽn
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » Het Metropole Orkest speelt Lieve Hugo: Ode aan de King of Kaseko » Het Metropole Orkest speelt Lieve Hugo: Ode aan de King of Kaseko (27 december 2008)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 1069


Het Metropole Orkest speelt Lieve Hugo: Ode aan de King of Kaseko (27-12-08) | AVRO

Een ode aan de meest succesvolle Surinaamse Kaseko zanger Lieve Hugo. Hij is de ongekroonde koning van de Kaseko. In Suriname is hij wereldberoemd. Hij overleed in 1975. Het gehele concert gaan publiek en artiesten gezamenlijk volledig uit hun dak. Een unieke sfeer die typisch is voor Kaseko. De meest uitbundige Surinaamse muziekstijl. Artiesten als De Dijk, Oscar Harris, Boris, Trafasi, Berget Lewis, Izaline Callister, Angela Groothuizen en vele anderen vertolken liedjes van de legendarische King of Kaseko: Lieve Hugo. Het meestal oh zo rustige Concertgebouw is vanavond een grote swingende Surinaams-Nederlandse party. Verschillende stijlen ontmoeten elkaar op het podium onder begeleiding van het Metropole Orkest. Presentatie: Chantal Janzen en JŲrgen Raymann.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.