Meest Populair
CategorieŽn
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » NOS De toerist, de violist en de koningin » NOS De toerist, de violist en de koningin (26 maart 2010)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 895


NOS De toerist, de violist en de koningin (26-03-10) | NOS

Dit jaar is het 125 jaar geleden dat de eerste Vereniging voor Vreemdelingenverkeer werd opgericht, beter bekend als de VVV. Dit vond plaats in het Limburgse Valkenburg a/d Geul, waar op 26 maart het jubileum groots wordt gevierd. Dit gebeurt met een feestelijk programma, waar Koningin Beatrix als bijzondere gast bij aanwezig zal zijn. Als hoogtepunt geldt een optreden van Nederlands grootste muzikale exportproduct Andrť Rieu, die voor een select gezelschap in de Gemeentegrot van Valkenburg een muzikale ode brengt aan Nederland. Joost Karhof vanuit Valkenburg live verslag van de festiviteiten. Naast de registratie van het concert, wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om het Hollandse Gevoel in beeld te brengen waar de VVV al zo lang ambassadeur van is. Met historische filmpjes van recreatie in Nederland en de populairste vakantiehotspots voor onszelf en de toeristen, wordt het imago van Nederland door de jaren heen in beeld gebracht. Herkenbare taferelen van vakantieleed en vakantieliefde passeren de revue, maar ook het economische belang van deze aloude vorm van citymarketing komt uitgebreid aan bod. Presentatie: Joost Karhof.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.