Meest Populair
Categorieën
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » TROS TV Show special: De Koning Willem I prijs » TROS TV Show special: De Koning Willem I prijs (30 juni 2010)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 1254


TROS TV Show special: De Koning Willem I prijs (30-06-10) | TROS

Special. De uitreiking van de Koning Willem I Prijs door Z.K.H. de Prins van Oranje. Welke bedrijven krijgen dit jaar uit handen van Z.K.H. de Prins van Oranje de twee belangrijkste Nederlandse ondernemingsprijzen? Vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag presenteert Ivo Niehe een uniek programma rond de feestelijke uitreiking van die prijzen. Met medewerking van o.a. Big, Black and Beautiful, het trio La Gaîté, Olcay Gulsen, filosoof Bas Haring en president Obama's energie-goeroe professor Amory Lovins. Ivo heeft een gesprek met prins Willem Alexander over het ondernemersklimaat in Nederland. Verder een uitgebreid portret van de jonge onderneemster Olcay Gulsen (29), eigenaresse van een mode-imperium. Olcay groeide op in Waalwijk en wist in korte tijd de modewereld te veroveren met een eigen werving- en selectiebureau en later als importeur. Momenteel is haar kledingmerk in maar liefst 24 landen te koop. Ivo spreekt ook met professor Amory Lovins, adviseur van president Obama op het gebied van duurzaamheid. Het lukt professor Lovins om zijn energierekening op nul te houden. Hij geeft de kijker tips om datzelfde te bereiken. Het trio Big, Black and Beautiful sluit de uitzending muzikaal af met het toepasselijke There's no Business like Your Business. Presentatie: Ivo Niehe.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.