Meest Populair
Categorieën
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » TROS TV Show special: Het andere Oranje in de grote finale » TROS TV Show special: Het andere Oranje in de grote finale (8 juli 2010)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 1219


TROS TV Show special: Het andere Oranje in de grote finale (08-07-10) | TROS

Een maand voor het WK in Zuid-Afrika kwamen ze in actie: de spelers van 'het andere Oranje': Joris Linssen, Karin Bloemen, Jan Mulder, Claudia de Breij, Jorgen Raymann, Kim Lian van der Meij, Bert Koenders, André van Duin, Kristie Boogert, Sipke Jan Bousema, Nicolette van Dam en coach Ivo Niehe. Tot op de dag van de uitzending hebben zij zich ingezet om geld in te zamelen voor de kinderen die leven in de schaduw van het stadion, want in veel arme landen staan zij vanaf hun geboorte met 1-0 achter, doordat ze opgroeien met geweld en armoede. De elf spelen hun Grote Finale. Daarin wordt niet alleen de opbrengst bekend gemaakt van de nationale actie 'doe mee voor ?1.50 per doelpunt van het Nederlands elftal', maar zullen ze ook de rest van Nederland proberen mee te krijgen. Daartoe komt elke speler van het team aan de aftrap met zijn of haar beste act, beste nummer, beste theater- of televisiefragment en een persoonlijke motivatie. Ter inspiratie zijn er live schakelingen met Haïti, Sri Lanka en Sierra Leone, waarbij mensen 'in het veld' duidelijk maken welke vorderingen UNICEF nu al maakt en wat UNICEF nog kan doen om het lot van miljoenen kinderlevens te verbeteren. Daarnaast zijn er optredens van o.a. Jeroen van der Boom, X-factor winnaar Jaap en een uniek optreden van het Leerorkest, bestaande uit 35 jongeren die onlangs nog optraden voor prinses Máxima. Presentatie: Ivo Niehe.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.