Meest Populair
CategorieŽn
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » Kerkdienst vanuit... » Uitzending Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Hardenberg-Baalderveld-Oost (13 december 2009)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 1837


Uitzending Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Hardenberg-Baalderveld-Oost (13-12-09) | ZvK

'De straftijd is voorbij. God spreekt mensen nieuwe moed in,' legt prof. dr. Gert Kwakkel uit in een dienst vanuit de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Hardenberg-Baalderveld-Oost. 'Iemand die je begrijpt en opbeurt. Wat heb je dat vaak nodig!' zegt Kwakkel. 'God spreekt mensen in de put nieuwe moed in. Hij doet dat met woorden. Die woorden klinken in de Bijbel en de kerk geeft ze door. Maar het zijn absoluut geen loze woorden. God kent ons door en door. Hij neemt de werkelijkheid van ons leven serieus, ook als dat pijnlijk voor ons is. Hij benoemt onze tekorten, maar blijft ons trouw. Hij pakt onze problemen aan op het punt waarop het begon: onze ontrouw aan hem. Hij maakt echt alles nieuw.' Gods woorden gaan altijd samen met zijn daden. Dat heeft hij laten zien in het leven van Jezus Christus. Gods woorden geven werkelijk nieuwe moed aan iedereen die ze gelooft. Liturgie: Welkom. Gezongen votum en zegengroet. Zingen: Psalm 95: 1 en 3. Gebed. Lezen: Jesaja 40 vers 1-11. Zingen: Psalm 102: 7 en 10. Tekst: Jesaja 40 vers 1-2. Voorzang: Hšndel. The Messiah, aria Comfort ye my people. Piano en sopraan. Preek. Amenlied: Liedboek 126: 1, 2 en 3. Apostolische Geloofsbelijdenis. Zingen: Psalm 103: 1, 4, 5. Gebed. Collecte. Slotzang: Liedboek 460: 1, 3 en 5. Zegen.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.